Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2010 00:22 - Народен съд за Фандъкова в Шоуто на Слави
Автор: mcalavera Категория: Политика   
Прочетен: 5049 Коментари: 11 Гласове:
2

Последна промяна: 09.12.2010 00:34


Бях забравил що за пошло предаване е Шоуто на Слави понежи тъй или иначе наред с bTV все по-рядко гледам и другите поръчкови телевизии в българския ефир, но тази вечер бях заинтригуван от анонса и още от там ми намириса на комунизъм. На гости на "редколегията" щяла да гостува кметицата. От самата дума редколегия дори можем да усетим полъха на ведомствен банкет от началото на осемдесетте... Реализацията на този нов похват за запълване на ефирно време между рекламите подозрително напомня на народен съд от времето на комунизма. (щях да напиша поразително, но каква добра печатна грешка се получи)

Уви, нищо не се е променило при Гологлавия, той и хората около него си остават все така арогантно целенасочени що се отнася до свалянето на всички правителства освен това на нашите хора.. Ако има такива, които се чудят кои са "нашите хора" само ще вметна, че има разлика да осмиваш с глупави скечове за Царевичако, Станиш и Доган  вместо да се заровиш във фактологията на далаверите.

Колко удобно само - петима от едната страна (държавните обвинители?), Фандъкова от другата страна (обвиняемият) и съдията по средата.. дори бих се поправил, това може би беше еманация на Темида или пък всевиждащото око от доларовата банкнота (Слави Трифонов.. който така или иначе бе засегнат лично откакто се появи Бойко Борисов щото вече преводните вицове за Чък Норис ги наричаха на ББ, а не на него)

Погнусих се от злъч, злоба, от парвенющина, от его-та, от нарцисизъм.. истински потрес. Учудих се на търпението на Фандъкова, всеки друг би блокирал при такъв кръстосан разпит в който е по-важно фактът на продължителното и обстоятелствено задаване на въпрос, който задължително се застъпва с предния, но за сметка на това така или иначе отговорът не е интересен..  Да, всеки друг би се затруднил.. ако изключим ББ и Гологлавия, естествено.

За съществуването на това предаване има само две възможни обяснения: или се финансира от определени среди, които имат интерес от него, или .. другото го забравих.
Е, разбира се, може би народът се нуждае от още помия, за да израсте след като вече е скопен интелектуално от простотията по медиите.


Тагове:   народен,   Фандъкова,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - Пълни глупост
09.12.2010 10:25
Фандъкова беше направена на 5 стотинки, защото толкова и струва. На нито един въпрос не можа да отговори. А Слави конкретно да има политически пристрастия е просто смешно да се каже. Просто ГЕРБ няма как след 6 година управление на София да не почне да получава критика за СОБСТВЕНИТЕ си действия и по-често бездействие. Но ще стане като при Хитлер - народът ще му е виновен на ББ.
цитирай
2. анонимен - Аз
09.12.2010 16:15
Не знам пич за к'ви 5 стинки шпрехаш. Кметицата се държа много премерено и на фона да поведението на господата срещу нея - шапка й свалям.
цитирай
3. анонимен - Пак Аз
09.12.2010 16:21
А, забравих да кажа - личаша си предварително написаните въпроси. Т.е. ясно е че няма как да не бъдат предварително написани, но целта им. И погледите на камерата и смяната на фокуса от Фандъкова към Слави. Смях. Всеки го знае, но често се забравя - когато се вземеш насериозно - често това е първия признак че ти е минало времето. Да кажеш че кметицата имала топки да застане пред "редколегията". Абсолютни смешници. За какви се имат? Лош вкус, лошо възпитание, но имаше и един положителен елемент в цялото интервю , което няма как да не призная - свърши достатъчно бързо, за да се изложат напълно.
цитирай
4. mcalavera - по повод на на коментарите, като начало "Пълни глупост", после към "Аз"
10.12.2010 00:07
Юнак, бат Станислав и редкоуегията нямат политически пристрастия, имат финансови такива :-D Обръчи, Рила, Румен Петков... Кога ще чуем коментар за всичко това.. или са много заети да спасяват България от ББ.. да я бяха спасили навремето. Не съм адвокат на никой, ама айде стига ни взимаха за мезе. Дори зомбитата ще започнат да се усещат, че ги манипулират вече...

Абсолютно съм съгласен - "Лош вкус, лошо възпитание", но ние това отдавна го знаем за въпросното предаване... лошото е, че продължава да е в програмата и да се изхожда в ефира..
цитирай
5. pitashtia - Така ще е
10.12.2010 00:50
А дали не е рекетьор? Дали не си плащат за да ги остави намира. Аз отдавна не го гледам. Понякога има какво да се види, но струва ли се 90% простотии, които се повтарят и са толкова предвидими като холивудска помия.
цитирай
6. анонимен - Пак Аз, до "Така ще е"
10.12.2010 14:27
Едва ли е рекет. Мисля че всичко опира до най-обикновени междуличностни емоции. Има някакво високомерие в тях, много пъти казват че са медия. Едва ли не някаква институция. Редколегията се има за някакъв съд, не знам - последната дума. И май по-скоро ги дразни, че Борисов ги няма за нищо. Егото им е наранено. Формата на предаването вече не е такъв, че политици да бъдат канени като гости. Просто не е подходящо за самите политици. Едно означава комедийно и съвсем друго пародийно шоу. Нивото? Ами паднало е. Едно време какви ниваааа имашеее.... :-) Шегата настрана - днешния вариант на шоуто не може да се сравянва с това което беше преди.
цитирай
7. анонимен - Слепи сте
13.12.2010 20:58
Какво точно ви оправи Фандъкова ? Дайте примери, не може само да дрънкате как били груби и въпросите не били хубави ... еми да и задават само удобни въпроси ли ? Не може само кухи хвалби за хора, към които имате наивни надежди. Отворете си очите, защото ГЕРБ съсипва София - факт ! Със съдене на цветя не се оправят подлезите съсипани от ББ и не се оправя уличното осветление. Да, кучетат поне ще има какво да препикават и осират, освен детските пясъчници. Не се говори какво стана с кортовете Академика, с басейна Спартак ... ама тя кметицата си е казала че иска да живее в Атина, вие си блейте.
цитирай
8. анонимен - Аз
14.12.2010 23:58
Друга беше бирата за Атина, недей да изкривяваш думите. Че има проблеми има, че са същите проблеми които ги имаше и предишни кметова - така е. Но много неща се направиха. Няма да изброявам, защото ще ме обвиниш, че съм гербаджия. Започни от едно дребно нещо = знаеш ли колко кръстовища бяха разширени - говорим за малки промени от типа на промяната на това в младост до била. Аз такив анеща виждам. Дребни, ама малко от малко ми улесняват живота. Да не говорим пък за околовръстното, преди ми отнемаше от Ст. град до бул България около час, сега е точно 10 минути. За теб това може да е нищо, за мен са конкретни неща, които ми правят живота по=лесен и по-евтин. Да поговорим ли за детските градини? Ами работят хората, защо трябва на бялото черно да казваме?! За кучетата има какво да се желае подлези, осветление - да, но това са проблеми които винаги ги е имало, те не са сега донесени. И до там ще се стигне. Капката реализъм и справедливост изисква да се оценява и доброто което се прави, а не заради едно нещо - тотално отхвърляне. Ами не се правят така нещата.
цитирай
9. mcalavera - Идеята
15.12.2010 11:44
Идеята на този постинг не беше да защитава Фандъкова. Разговора отиде в различна посока, което не е лошо, разбира се. Не съм искал да защитавам Фандъкова.
цитирай
10. анонимен - Фандъкова - това е една от марионетките на Герб-разбирай на ББ
02.04.2012 15:22
Какво оправи самият ББ-като кмет-че коментирате марионетките му.
Да се критикуват марионетки е значително по-безопасно.
А за ББ добро или нищо - току виж изпил си една бира.
цитирай
11. mcalavera - Коментирах ..
03.04.2012 01:31
Коментирах едни други подлоги - тези на Дългия. И беше доста отдавна всъщност. Отношението към Фандъркова ми се промени, към ГЕРБ още повече, а към Трифонов и дружината му продажници не се промени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mcalavera
Категория: Други
Прочетен: 110903
Постинги: 25
Коментари: 51
Гласове: 49
Спечели и ти от своя блог!
Архив