Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2011 21:36 - СРС или ДС, комунистическа диверсия в кафяво
Автор: mcalavera Категория: Политика   
Прочетен: 3324 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 16.01.2011 22:03


Случките с "подслушваните" разговори между Борисов, Дянков,  Танов и др. за пореден път ни показват до каква степен изобретателни могат да бъдат бившите кадри на ДС в редиците на комунистите.
Смятам да избегна фактологията от последните дни, която така или иначе ни залива тези дни. Само бих обърнал внимание на няколкото червени (ама наистина ЧЕРВЕНИ) лампички които светнаха около последния ХХХ-гейт, които съвсем убедително сочат, че работата е нагласена. (пак да напомня, нямам пристрастия към никоя от страните и се опитвам да гледам обективно на процесите до колкото е възможно човек да се отдели от политическата среда, от която малко или повече зависи)

Когато някакви факти се вадят след толкова месеци се запитваме къде е бил този съвестен анонимен гражданин да ни ги представи по-рано.. поне да беше месец-два  след случката, пък то..  За толкова време и аз щях да се науча от нулата да работя на саунд фордж и например да пусна анонимен запис, че Станишев се Кълне във вярност пред Борисов. Въобще.. малко се изложиха тук. Лично аз познавам поне няколко човека, които биха се справили по-добре и доста по-бързо с монтажа.

Усърдието с което се представят "изчерпателните факти" пред журналистите поразително напомня как преди изборите всяка медия в България ни навираше по десетки пъти на ден секирата с Иван Костов отпреди изборите. Тук можем да съзрем пръста на неуморните PR-и на червените. (ако работеха за някаква поне малко по-свястна кауза щях да им кажа евала за трудолюбието)

Готовността на Станишев да вземе отношение по въпроса може просто да оставим без коментар.

Когато определен политически ход прилича на партизанска диверсия в тила на врага задължително става дума за методиката на работа на комунистите, то няма и на кой друг да прилича.

Невероятно, но факт - въпреки, че междуособиците в БКП вървят що годе задкулисно и конфликтът Станишев-Първанов пролича дори в тези "записи" като стана ясно, че Първанов явно е обещал закрила над някой пък после се отметнал от думите си. Колко яко само - с един удар два и то трофейни заека Гоце и Борисов (или цяло котило направо, като добавим Дянков, Танов и всички споменати.. само не разбрахме тоя Володя кой е..)

Ако се върнем само седмица назад до ще забележим още една интересна особеност. Ще ме извините за кафевите краски... Става дума за случката от началото на годината с посланиците, които са свързани с ДС. В тази връзка за пореден път разбрахме, че когато комунист замеря с лайна той не гледа дали лайната са негови или чужди, той просто замеря, може и той да се поосмърди, но така или иначе няма как, противникът е по-окалян



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ПРАВ СИ АВТОРА...
16.01.2011 22:09
ПИТАМ СЕ:
НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ НА ФАЛШИВИ СРС-та,ДА СЕ ОТГОВОРИ С ИСТИНСКИ ДОСИЕТА И
ПЪЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА КЪЩИЧКА ОТ ЧЕРВЕНИ ДОНОСНИЦИ И ХРАНТУТНИЦИ НА БКП/БСП И ДС/ДАНС!

ГОЦЕ ,НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА МУ ПУБЛИКУВАМЕ ДОСИЕТО......
ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА ...ОСНОВАТЕЛЯ НА "АЗ-букито", И ПОРЕДНАТА МУ ПОСТАНОВКА И РЕЖИСУРА НА "ДС-ОКТОПОДА" !

ЗАЩО ДА СПЕСТЯВАМЕ ИСТИНАТА НА ХОРАТА!????
цитирай
2. mcalavera - е нали..
16.01.2011 22:15
.. досието му било "изчезнало" :) Имало само папка. Досието на Гоце ще се появи толкова, колкото ще разберем какво толкова важно имаше за горене в Партийния дом..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mcalavera
Категория: Други
Прочетен: 111049
Постинги: 25
Коментари: 51
Гласове: 49
Спечели и ти от своя блог!
Архив